maanantai 3. maaliskuuta 2014

Varrelliset huopatossut Hennan ohjeella

Löysin paikallisen sekatavarapuodin poistomyyntikorista keltaista huopasta ja päätinpäs tehdä itselleni huovutetut tossut Lankahelvetin Hennan ohjeella. Lankana Novita 7 veljestä kaksinkertaisena 
& Novita Huopanen
Puikot 5mm varressa ja jalkapöydässä 8mm

Kaiken runnomisen ja repimisen jälkeenkin tuntui, ettei jalkapöytä millään veny omaan jalkaan sopivaksi, mutta kun kärsivällisesti aina iltaisin tossut jalkaani kiskoin, alkoi ne muotoutua omaan jalkaan passeliksi. Vinkkinä sanon, että kannattaa varsinkin tuota kantapäätä muilutella, olisin ehkä himpun korkeammalle tahtonut sen ylettyvän.

Kuten alemmasta kuvasta huomaa, nämä eivät tosiaankaan ole mitkään täysin tönköt tossut, vaan ne liikkuvat ja mukautuvat jalan liikkeiden mukana. Nämä on niin mukavat, että olen käyttänyt näitä jopa nukkumaan alkaessa, yön aikana tosin olen ne pois potkinut.Minulla olisi kamala into neuloa, mutta mikään ohje tai lanka ei tunnu mieleiseltä tai, jos jokin lanka tuntuisikin mieleiseltä, ei sille löydä mieleistä ohjetta, kun en tahtoisi täysin perussukkiakaan tehdä. Vaikeaa tämä neulojan elämä. Ehkäpä siis keskitynkin virtahepon kokoamiseen, olenhan jopa sen takapuolen saanut virkattua kasaan.Tästä pitäisi muotoutua sarvikuono. :D Jos en olisi tuota hippoa jo tehnyt, niin en uskoisi, että tästä voi saada jotain oikealta näyttävää. Kuvassa siis sarvikuonosta yhdistettynä takajalat, takapuoli, vatsakappale ja osa selkää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti