keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Onkohan blokkaaminen sittenkään minua varten...?

Edellisestä päivityksestä on vierehtänyt jo lähemmäs viisi kuukautta. VIISI? Minne tämä aika katoaa? No töihin, kouluun ja vapaaehtoishommiin. Kokoajan kyllä jotain neulon ja värkkään, mutta kun ei ole aikaa kuvata ja päivitellä, niin turha edes yrittää keksiä tekosyitä. Ehkä annan vielä yhden mahdollisuuden itselleni ja blogilleni. Jos minä sittenkin kunnostautuisin tämän saralla?


Syksyn jälkeen olen vaihtanut työpaikkaa, koska entisestä olisivat työt tulleet loppumaan joulukuussa. Lisäksi olen aloittanut elämäntaparemontin ja olen karistanut 19 kiloa painoa pois. Lisäksi olen alkanut toimia enemmän SPR:n vapaaehtoishommissa ja olen lupautunut aloittamaan koordinaattorin hommissa liittyen SPR:n järjestämään kaveritoimintaan. Eli vähäisellekin vapaa-ajalle on tulossa taas täytettä.


Viimeisimpänä työnä minulla on valmistunut lyhytvartiset tennarisukat itselleni. Olen vääntänyt kavereille niin monet parit noita sukkia, että vihdoin aloin lämmetä niille niin paljon, että tahdoin omanikin. Pitempivartiset kuitenkin alkoivat kyllästyttää ja muutenkin pidän enemmän lyhytvartisista sukista, joten omani tein lyhytvartisena versiona. :)


Lanka Novita 7 veljestä
Puikot 3,5mm
+ Kengännauhat  100cm
Ohje mukautettu Novitan Sukkalehden ohjeesta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti